”Onko tässä terveen seksuaalisuuden edistämisessä kasvettu hieman kieroon?”, pohdiskelee lukiolainen Hanna Sarsa Helsingin Sanomien 23.1.2010 yleisön osastolla. - kun astut marketiin, sinua tervehtii heti hiustenkuivaajien ja sähkövatkainten välissä hieromasauva. Se tuntuu huutavan:” Meille seksuaalisuus ei ole tabu” Nuori nainen kritisoi seksilelujen markettien hyllyille tuloa.

Sydämeni hypähti ilosta raikkaasta nuoren kirjoituksesta. Tulkaa enenevässä määrin esiin Hannan kaltaiset nuoret. Mahtavaa, että vielä on maassamme nuoriso, joka näkee tämän vääristyneen menon. .

Me suomalaiset rehvastelemme vapaamielisyydestämme. Olemme muka sinut seksuaalisuutemme kanssa. Kaikkea kanssa. Luepahan vaan iltalehtien otsikoita, niin totuus on toisenlainen. Ja tätä vääristynyttä seksuaalisuutta ruokitaan päivittäin. Lööppien mainoksissa roikkuu vähäpukeisia ja aina vaan rohkeimmin pukeutuneita naisia ja miehiäkin. Ja sekös on hienoa, kun uskaltaa vilauttaa yhtä sun toista.

Olen muuten ollut kyseisen market-ketjun melko vakituinen asiakas ja ajatus on käynyt mielessäni, että PITÄISIKÖHÄN PANNA OSTOBOIKOTTIIN KYSEINEN MARKET-KETJU.