Uskomatonta miten aika kuluu. Olenkohan tullut vanhaksi ;). Niin muistan ainakin lapsuudessani vanhojen ihmisten sanonee ajankulumisesta.

Sekin oli uskomatonta, että tämän talven tautibuumi kaatoi hyvin alkaneen hiihtokauteni. Siinä sitä sängyn pohjalla lojuttiin ja WC.n väliä ravattiin. Oli kuumetta, poskiontelon tulehdusta ym. Satuinpa vielä kaikenkukkuraksi kotipaikkakuntani ulkopuolelle. Lääkäriapua joutui hakemaan  Lääkärikeskuksesta. Hyvää palvelua sainkin. Jäin vaan miettimään kunnallisen palvelun vaikeutta, kun paikkakunnan ihminen ei pääse edes puhelimella läpi Terveyskeskukseen saadaksen vastaanottoaikaa. Liekö kaatuneet kaikki sairasvuoteeseen vai tökkiikö oikeasti nämä kunnalliset terveyspalvelut. Asiaan olisi syytä kiinnittää huomiota vähän korkeammalla tahollakin, meinaan eduskuntaa.

Toinenkin asia olis syytä eduskuntaväen ottaa syyniin. Kävin näet pikku Eveliinan kanssa kirjastossa. Meillä oli pulkka mukana. Toin pulkan kirjaston sisäaulaan siksi aikaa, kun kävimme etsimässä uusia kirjoja. Ällitys oli suuri palatessamme. Pulkka oli kadonnut. Uskomatonta. Siis joku vei sen omin luvin. Otti luvattomasti käyttöönsä. Pulkkaa ei löytynyt mistään. Itkuhan siitä tuli lapselle. Kyllä minua sieppasi. Varkaus mikä varkaus, mutta eihän sitä tässä nykyajassa sanota varkaudeksi eikä siitä saa edes rangaista. Ei edes suurempia varkauksia enää nimitetä sen oikealla nimellä, ettei vaan kukaan saa traumoja tekosistaan. Mitä nyt vähän luvatta otetaan toisen omaisuutta käyttöön palauttamatta sitä. Paluuta tarvittaisiin terveisiin elämän sääntöihin. Nämä terveet toisen omaisuuden kunnioittamisen säännöt löytyvät yllätys yllätys vanhasta kirjasta, Raamatusta. Ootko muuten huomannut ?