Tämän aamun (14.4) Aamulehden mukaan Suomeen tulisi ottaa 10 000 maahanmuuttajaa vuodessa.

Suomi tarvitsee vuosittain huomattavan määrän lisää maahanmuuttajia, mikäli nykyiset eläke-edut halutaan säilyttää, kirjoittaa Aamulehti.

Pellervon taloudellisen tutkimuslaitoksen toimitusjohtajan Pasi Holmin mukaan ulkomaalaisia tarvitaan vuosittain noin 10 000. Maahanmuuttajien lisäksi töihin on saatava kaikki kynnelle kykenevät nyt työelämän ulkopuolella olevat. Työvaade koskee niin työttömiä kuin työhön jollakin lailla kykeneviä vammaisiakin.

Holm selittää tarvetta suomalaisten ikäluokkien pienenemisellä ja eliniän pitenemisellä. Yhä pienemmän joukon pitäisi elättää yhä isompi vapaalla olevien joukko. Näin tämän aamun uutiset.

Hätkähdyttäviä asioita. Meitä suomalaisia on liian vähän. Miksi meitä on liian vähän ?

Vilkaistaanpa syntyvyys käyriä. Ne ovat laskeneet viimeiset vuosikymmenet tasaisesti. Suuria ikäluokkia syntyi sadantuhannen kieppeillä vuosittain. Nykyisin niukin naukin 60 000 vauvaa syntyy vuodessa. Huikea ero. Mutta missä ovat ne abortoidut vauvat. Heitähän on heitetty roskiksiin keskimäärin yli kymmenentuhatta vuosittain 70-luvun alusta alkaen aborttilain myötä. Laskiessamme yksinkertaisesti vuosittaiset abortoidut yhteen, niin siinähän heitä olisi lähes puolimiljoonaa suomalaista parhaissa voimissaan palvelemassa maatamme työmarkkinoillakin. Nyt sitten haikailemme maahanmuuttajien perään, joiden ei ole helppoa sopeutua uuteen kulttuuriin ja tapoihin, kielivaikeuksista puhumattakaan.

Se totuus, johon itse uskon on Jumalan sana. Se sanoo, mitä ihminen kylvää sitä hän myös niittää. Kun olemme kansakuntana kylväneet kuolemaa niille pienille iduille, jotka Taivaan Isä on jo nähnyt äitinsä kohdussa, on vastassamme suomalaisten vähyys. Tänään saamme niittää sen kylvön hedelmää, epätoivoa, työttömyyttä, pelkoa ja kuolemaa.

Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä katua ja tehdä parannusta Jumalan edessä tästä hirveydestä, mitä olemme tehneet.

2 Aikakirja 7:14. mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi. 15. Nyt minun silmäni ovat avoinna, ja minun korvani tarkkaavat rukouksia tässä paikassa.

Jumalan lupaus on väkevä ja voimallinen, jos tahdomme siihen tarttua.