Eduskunta on keskustellut kiivaasti homo-ja lesboparien sisäisestä adoptio-oikeudesta. Askel askeleelta hiissataan asioita eteenpäin kohti täydellistä avioliittoon siunaamista kirkonkin taholta homoille ja lesboille. Sisäisen adoptio-oikeuden saaminen on yksi nytkähdys tässä missiossa. Mukaan huudetaan kuuluisuuksia puolustamaan. Viimeisin joka silmiini osui, oli arvostetun oopperamaailman tähden jyrähdys. Jutussa mainittiin kuinka tiukkapipoista, tuomiohenkistä kirkonväki on, kun eivät hyväksy homojen ja lesbojen parisuhteita ym. Jokunen nimikin mainittiin. Vastavetona oli, että Jeesus seurusteli syntisten kanssa. Kyllä. Se on totta. Mutta on tainnut jäädä kokonaisuus katsomatta. Jeesus oleili ja seurusteli syntisten kanssa. Matteus 9:9,10. Mitä Hän oikeastaan teki heidän kanssaan. Alkoiko Hän toimia samalla tavalla näiden syntisten kanssa. Paapoiko ja hyysäsikö Jeesus heitä. Voi, voi kun teillä on niin vaikeaa, kun teillä on ne geenit, perimät, sairaudet ja muut ongelmat. Eihän sille mitään voi. Jatkakaa vain samalla lailla. Kyllä minä rakastan teitä.

Niinkö Jeesus teki? EI. Mitä Hän sitten teki. Jeesus puhutteli ihmisiä. Antoi heille heidän syntinsä anteeksi ja kehotti menemään; sanoen älkää tästedes enää syntiä tehkö. Luukas 7: 48-50 ja Joh. 8:11 Ja mikä ihmeellisintä. Jeesus paransi ihmiset kaikkinaisista heidän sairauksistaan Matteus 4:23. Hän siis paransi kaikenlaisista sairauksista ruumiin ja sielun sairauksista, alkoholismista, nikotismista, homoudesta, lesboudesta, hulluudesta, valehtelusta, kateudesta, katkeruudesta ja ties mistä. Jeesus muutti mullistavalla tavalla ihmisten elämät uusiksi. Se oli radikaalia, se. Se toimii myös tänä päivänä. JEESUS ON PARANTAJA kaikenlaisista sairauksista. Jumalan poika, synnitön, Jeesus kuoli ristillä, vuodattaen verensä ihmisen tähden. Hauta ei voinut Jeesusta pitää. Hän nousi ylös. Hän lähetti Pyhän Hengen asiainajajaksemme, että me voisimme pysyä vapaana synnistä ja sairaudesta. Radikaalia.

Nykypäivän kirkkojen, seurakuntien ja kristittyjen ongelma on, että emme tunne Jumalan voimaa, joka voi muuttaa ihmisten elämän radikaalisti. Emme edes usko sellaiseen voimaan vaikka väitämme uskovamme Jeesukseen. Voimattomuus saa aikaan pelon näiden hirvittävien asioiden edessä ja sen tähden on mukauduttava tämän maailman ajan mukaan. Kierre seuraa toistaan ja aina vaan mennään syvemmälle.

Haluaisitko sinä olla radikaalin uskon omistaja kiiltokuvamaisen uskon sijaan ?